DESSERTWIJNTJE? - €8 Eigenhandig geïmporteerd uit Le Marche, Italië
- Vino e Visciole del Pozzo Buono: donkerrood, heerlijk voor bij cake en chocolade desserts (Sangiovese, Montepulciano en zure kersen, Vicari)
- Passito Augesco: brons/amberkleurig, uitstekend bij kazige en fruitige desserts (Verdicchio dei Castelli di Jesi, Casaleta)
FRIS
- Huisgemaakte Ice Tea met munt - €5
- Huisgemaakte Ice Tea met passievrucht - €5
GIMBER - €8
- pittige bruisende aperitief met gember, citroen en kruiden.
VERS SINAASAPPELSAP - €5
FEVER TREE INDIAN TONIC WATER - €4,2
FEVER TREE NATURALLY LIGHT TONIC WATER - €4,2
FEVER TREE FEVER-TREE GINGER BEER - €4,2
– gember –
*laag in calorieën
Onze wijnen zijn afkomstig uit de Ribatejo streek in Midden Portugal, aan de oevers van de Taag, en
worden in België geimporteerd door een belgische familie
DESSERTWIJNTJE? - €8 Eigenhandig geïmporteerd uit Le Marche, Italië
- Vino e Visciole del Pozzo Buono: donkerrood, heerlijk voor bij cake en chocolade desserts (Sangiovese, Montepulciano en zure kersen, Vicari)
- Passito Augesco: brons/amberkleurig, uitstekend bij kazige en fruitige desserts (Verdicchio dei Castelli di Jesi, Casaleta)
SUGGESTIEBIER
- Hopmonkey Amber (33cl, 6,1%, amberkleurige versie van de blonde Hopmonkey) - €4,1
- Cherry Chouffe (33cl, 8%, fruitig met kers, maar vol van smaak. Lekker bij chocolade!) - €5
CRISTAL - €3
HOPMONKEY BLOND - €4,1
HOPMONKEY AMBER - €4,1
VEDETT - €4,1
DUVEL - €5
CORNET - €5
LIEFMANS KRIEK ON THE ROCKS - €4,1
GUEUZE BOON (375ML) - €6,5
ORVAL - €5,5
WESTMALLE TRIPPEL - €5
CHIMAY BLUE - €5
WIEZE TRIPPEL - €5
DE DONDER-RYE-IPA - €5
AFFLIGEM BLOND - €4,7
BRUGSE SPORTZOT - €5
– alcoholvrij (0,4%)
– WIJ SERVEREN ENKEL LOSSE THEE! –
PAI MU TAN - €3
– Witte thee / 2 min / delicate thee uit Japan met bloemige, zeer lichte "geroosterde" smaak
CHINA SENSHA - €3
- Groene thee / 3 min / gestoomde thee uit Chinese Zhejiang provincie
ENGLISH BREAKFAST - €3
– Zwarte thee / 3 min / klassieke engelse breakfast thee
BRUNCH - €31 - START TUSSEN 09:30 & 11:00 - ENKEL OP RESERVATIE –
Laat je verrassen door onze maandelijks veranderende brunchformule.
Naast brood, koffiekoeken en beleg op tafel, komen we aan een gezapig tempo met 5 brunchgerechten.
Denk aan een belegde bagel, yoghurt met fruit, wentelteefjes, pancakes,…
In de prijs zitten 1 cava, 1 verse fruitsap en 1 warme drank (koffie, thee, deca, latte, cappucino of warme Cécémel).
Reken gerust 1u30 à 2u voor een zondagsbrunch.
NACHOS - €12
Tortillachips – guacamole – zure room – tomaatjes – jalapeños – Cheddarkaas
- met Pulled Beef OF Pulled Chicken + €2,5
- met Chili con carne OF chili sin Carne + €3,5
TACOS
met guacamole – zure room – tomaatjes – rode ui – koriander - pulled beef of pulled chicken of vegan kipstukjes
2 stuks > €8
4 stuks > €14
QUESADILLAS - zie volgende pagina, kunnen ook gedeeld worden
– VANAF 11:30 – GEGRILDE WRAPS - OOK MOGELIJK ALS SHARING -
DIT IS EEN KLEINERE HAP DIE MEESTAL MET EEN EXTRAATJE WORDT GENOMEN
– coleslaw +€2
– zoete aardappelfrietjes +€3
– salade +€2
– wedges +€2,5
– groentenfrietjes +€3
GUACY - €11
Guacamole, paprika, maïs, gemalen kaas, zure room & zwarte bonen
Make it vegan +€1,5
VRIJDAG & ZATERDAG:
STOOFVLEES VAN METER (MADAM JEANNE NATUURLIJK) - €20
- met frietjes en mayo
SUPPLEMENT
– spelt of glutenvrije pasta +€1,50 (even geduld aub)
– kaas +€1,00
– saus +€0,70
– brood +€1,00
- TOT 12 JAAR –
HAMBURGER - €10
– sla, tomaat, ketchup en dikke frietjes
KINDERSPAGHETTI - €8
CROQUE (met hamburgerbroodje) - €6
– ham/kaas met ketchup en/of mayo
CHICKEN NUGGETS - €9
- met wedges en appelmoes
STOOFVLEES - €13
– sla, frietjes & mayo
(enkel op vrijdag en zaterdag)
- VANAF 11:30 –
CHILI CON CARNE / SIN CARNE - €17
– met basmati rijst
FISH & CHIPS - €19
– met tartare, aardappelwedges & slaatje
BROWNIE van melkchocolade met ijs - €7
RIJSTPAP met gouden lepeltje - €7
DUO VAN SORBET - €7
DUO VAN CHOCOLADEMOUSSE - €7
NIET ECHT EEN DESSERT, MAAR TOCH
- Espresso Martini (after dinner cocktail met wodka & espresso) - €11
DESSERTWIJNTJE? - €8 Eigenhandig geimporteerd uit Le Marche, Italië
- Vino e Visciole del Pozzo Buono: donkerrood, heerlijk voor bij cake en chocolade desserts (Sangiovese, Montepulciano en zure kersen, Vicari)
- Passito Augesco: brons/amberkleurig, uitstekend bij kazige en fruitige desserts (Verdicchio dei Castelli di Jesi, Casaleta)